Вугледарські "ждуни" радо зустріли окупантів після захоплення міста (ВІДЕО)

Окупанти не розуміють, чому їх так називають

У Вугледарі місцеве населення, яке не бажало евакуюватися на територію України, зустріло окупантів з розкритими обіймами. Відео зустрічі окупантів з місцевими опублікував журналіст Андрій Цаплієнко, пише портал "Коментарі".

Люди на відео зазначають, що з 2014 року перебували в умовній "окупації" збоку України, жаліються, що їх називали сепаратистами та пригнічували. У свою чергу окупант на відео заявив, що усіх їх все одно евакуюють з міста, можливо у когось є родичі у росії. А також ворожий військовий не розуміє, чому їх називають "окупантами".

"Кого мы оккупируем?", - дивується він.

Зазначимо, що місто Вугледар було окуповане на цьому тижні, коли українські військові, щоб не потрапити в оточення, вийшли з позицій на більш вигідні.


Раніше начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомляв, що у місті знаходиться понад сто людей, які категорично відмовлялися евакуюватися. Гуманітарну допомогу через бойові дії, останнім часом доставити до них було неможливо.

Читайте також: Окупанти мають просування на фронті: мапа Deepstate

Аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій, у пояснювальній записці до якої повідомили про просування ворога біля Цукуриного, Катеринівки, Колесниківки та у Торецьку.

За даними Інституту вивчення війни, російські війська нещодавно просунулися на південь від Сіверська і продовжили наступальні операції у цьому районі 3 жовтня. Геолокаційні кадри, опубліковані 2 жовтня, вказують на те, що російські війська нещодавно просунулися на північ від Веселого (на південь від Сіверська). Де ще ворог має успіхи – читайте за посиланням.