Головна Новини Суспільство Війна з Росією Всі страхи американців виправдаються. Шмигаль розповів, що чекає на світ у разі програшу України
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі страхи американців виправдаються. Шмигаль розповів, що чекає на світ у разі програшу України

Голова уряду Денис Шмигаль в інтерв’ю ВВС розповів, що слід очікувати світу, якщо Україна програє у війні з Росією. За його словами, в цьому разі глобальна система безпеки буде знищена і слід очікувати Третьої світової війни

18 квітня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:

Голова уряду Денис Шмигаль заявив, що у разі програшу України у війні з Росією, глобальна система безпеки буде зруйнована і тому весь світ буде змушений шукати нову систему безпеки.

Всі страхи американців виправдаються. Шмигаль розповів, що чекає на світ у разі програшу України

Денис Шмигаль

У цей час, додав прем’єр-міністр, у світі буде відбуватися багато воєн, і врешті вони можуть привести до Третьої світової війни.

При цьому Денис Шмигаль прокоментував інформацію про те, що в США таки може бути зрушене із мертвої точки питання виділення допомоги Україні. З цього приводу він висловив "обережний оптимізм", підкресливши, що ця допомога Україні була потрібна ще "позавчора", а не сьогодні чи завтра.

Разом з тим, видання додало, що Київ не вперше говорить про те, що наслідки програшу України можуть бути катастрофічними для світу. Журналісти нагадали також заяву президента Володимира Зеленського, який говорив, що після поразки України, Росія спробує захопити Польщу і тим самим покладе початок Третій світовій війні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що питання виділення Україні допомоги у США зрушилось із мертвої точки. На думку деяких експертів, до такого рішення Вашингтон підштовхнули ЗСУ, які почали знищувати російські НПЗ, що дуже не сподобалось США. Таким чином, ймовірно, Штати спробують обміняти зброю на припинення ударів по цим об’єктам.

Якщо законопроект про виділення допомоги Україні ухвалять 20 квітня, то наразі не зрозуміло, коли саме зброя надійде на фронт. У цьому випадку може бути як оптимістичний, так і песимістичний сценарій, коли поставки всього необхідного розтягнуть у часі. Нібито в такому варіанті зацікавлена "партія капітулянтів" у Білому домі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини