Ворог на Донеччині агітує молодь вступати до армії РФ

Окупанти переконують місцеву молодь долучатися до загарбницької війни

Ворог спрямовує максимальні зусилля на перевиховання української молоді.

Як повідомляє Центр національного спротиву, з метою агітації української молоді російські пропагандистські акції та заходи, які приурочені возвеличенню Росії, відбуваються систематично на тимчасово окупованих територіях України.

Центр спротиву зазначає, що на тимчасово окупованій території Донецької області нещодавно розпочалося чергове збіговисько прислужників режиму Кремля під назвою “Служу Отєчєству”. На заходах так звані “герої” російської агресії та "воєнні кореспонденти" відпрацьовують поставлені завдання з Москви. Зокрема, вони залучають до псевдопатріотичних російських угруповань якомога більше молодих українців. Мета окупантів - виховати у них беззастережну любов та готовність служити терористичній РФ, аби згодом мобілізувати їх до лав російської армії.

У Центрі спротиву відзначили, що ворог на постійній основі продовжує здійснювати систематичні заходи з мілітаризації підлітків на тимчасово окупованих територіях.

Центр національного спротиву закликав батьків більше часу приділяти дітям на захоплених територіях, щоби не дозволити ворогу зробити з них розхідний матеріал в окупаційній війні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни особливу увагу приділяють знищенню самоідентичності місцевого населення на тимчасово окупованих територіях. Як повідомляє Центр національного спротиву, заперечуючи існування української нації, на лівому березі тимчасово окупованої Херсонщини загарбники підготували так званий законопроєкт "про патріотичне виховання". "Документ" передбачає обов’язкову участь школярів всіх рівнів у кремлівських рухах на кшталт "Комсомолу".