Володимир Зеленський приїхав у звільнений Ізюм

Український президент відвідав деокуповане місто.

Президент України відвідав деокуповане українське місто. Про це пише ряд українських видань посилаючись на офіційний Telegram канал Володимира Зеленського.

Україна вдало проводить контрнаступ з кінця літа на території півдня, а також в початку осені на сході. Особливо добре українській армії вдається просуватись на Харківщині, де російські окупаційні війська не очікували на наступ ЗСУ.

За два тижні контрнаступу Україні вдалось деокупувати десятки містечок та сіл. З цієї нагоди президент України Володимир Зеленський відвідав одне з найбільших звільнених міст Харківщини Ізюм.

У своєму тексті в Telegram каналі Зеленський написав, що раніше українці піднімали очі вгору та дивились на синє небо, а зараз ми шукаємо синьо-жовтий прапор України. Далі президент України наголосив, що як у звільненому Ізюмі, так прапори будуть висіти у кожному місті та селищі на території України. І додав, що наші війська рухаються тільки вперед, до перемоги.

Під час візиту Зеленський був вдячний всім українським військовим за звільнення територій та вшанував тих, хто загинув під час деокупації українських міст та сіл.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що неочікуваний контрнаступ українських військових сил на Харківщині викликав шквал паніки у росіян. За даними Інститут вивчення війни США контрнаступ деморалізує окупантів та вганяє їх у депресивний стан.

Також, "Коментарі" писали думки американських експертів, які проаналізували контрнаступ українських військ. Аналітики вважають, що ЗСУ вдало використали нову зброю, яку надіслали партнери України, а також створила правильну стратегію ведення війни проти Росії.