Vogue показав нову обкладинку з Оленою Зеленською та фото президентського подружжя

Користувачі мережі засипали президентське подружжя компліментами

Відомий журнал Vogue презентував нову обкладинку з першою леді України Оленою Зеленською, а також показав дві фотографії президентського подружжя.

Фото було зроблено легендарним фотографом Енні Лейбовіц, яка у липні приїздила до України.

"Це були найжахливіші місяці в моєму житті та в житті кожного українця. Ми з нетерпінням чекаємо перемоги. Ми не сумніваємося, що переможемо. І це те, що тримає нас далі",- сказала Олена Зеленська журналістам Vogue під час свого інтерв’ю в Києві.

Користувачі соціальної мережі вже також встигли оцінити нову фотосесію Олени Зеленської та президентського подружжя. Фоловери у коментарях відзначили, що світлини передають усю силу їх кохання, яке завжди допомагає перемогти зло.

Нагадаємо, що "Коментарі інформували про те, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз його поведінка. Олена Зеленська дала відповідь, що її чоловік увесь час був людиною, на яку будь-коли можливо покластись і зараз про це знають у всьому світі.

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленська показала Давосу, як виглядають зруйновані рф українські міста. Перша леді України Олена Зеленська під час онлайн-сесії в Українському домі в Давосі, показала як виглядають зруйновані міста — Маріуполь, Ірпінь, Харків, Сєвєродонецьк. Дружина глави держави показала моторошні фото, де видно наслідки повномасштабного вторгнення РФ в Україну.