Візит Путіна в Маріуполь. ЗМІ з'ясували імена людей, які його зустрічали

Путіна у Маріуполі зустрічали місцеві жителі

Під час ймовірного візиту Путіна до Маріуполя, стало відомо, що його зустрічали місцеві жителі. ЗМІ вже з'ясували їх імена та деякі подробиці про них. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Маріуполь.Спротив".

Стало відомо, що чоловіка похилого віку, який розповів Путіну, що втратив все, але росіяни дали йому квартиру, звати Микола Лотков. Поруч з ним його син Дмитро, невістка Катерина та друг родини Олексій Бондаренко.

У повідомленні йдеться, що Дмитро та Катерина під час бомбардувань займались мародерством.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, з чим пов'язана поява Путіна в Криму та Маріуполі. Російський диктатор Володимир Путін, ордер на арешт якого видав Міжнародний кримінальний суд (МКС), відвідав 18 березня окупований росіянами Крим і зруйнований ними Маріуполь, який "відновлюється". Народний депутат Верховної Ради України ІХ скликання, уродженець Маріуполя, екс-директор з регіонального розвитку ПрАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" Сергій Магера міркує так. На думку нардепа, якщо Путін, справді, був у цьому місті, що користується стражданням, користь від цього – нуль.Політолог, політичний консультант Володимир Фесенко впевнений, що не варто шукати якогось особливого політичного значення у путінських візитах до Криму та Маріуполя. Саме для цього, зазначає Володимир Фесенко, і зганьбили сюжет про поїздку Путіна до Маріуполя. У зв'язку з цим, продовжує експерт, виникає вже традиційне питання: а чи Путін був там? Чи не виступив (не вперше) у цій ролі "двійник"? Загалом, резюмує політолог, йдеться про чергову пропагандистську виставу для легковірного російського "піпла".