Військовий: я розповім про кожен факт, коли воєначальники навмисно ставлять задачу "200"

Військовий пообіцяв більше не мовчати і розповідати про всі незаконні дії воєначальників

Як повідомив керівник навчально-інструкторської групи 151-го навчального центру ЗСУ Роман Донік, він вже втомився зубами вигризати людей, які потрібні для виконання задач визначених головнокомандувачем.

За його словами, мова йде про завдання, які мають стратегічне значення для всіх Збройних сил. При цьому Донік підкреслив, що є пріоритетні задачі по розвитку певних напрямків визначені головнокомандувачем.

"Це те що буде давати нам в перспективі перевагу над ворогом. Але це треба створити. З неба не впаде. Людей ніде нема. Всюди проблема, але ворога то не дуже цікавить", - відзначив Донік.

За його словами, якщо не будемо розвиватися, втратим всіх фахових, почнуть формуватися офіцерські піхотні взводи.

"Віднині, я буду розповідати про кожен факт, коли дох*я воєначальників, замість того, щоб виконати наказ і відпустити людину, яка два роки по посадкам на навчання або у відрядження, знову і знову кидає людину на посадки. Поки не вб'є. Коли ховають людей і за 2 хвилини виписують брки. Коли навмисно ставлять задачу 200. Особливе вітання комбригам 126, 127 бригад. Всі факти невиконання ми фіксуємо. Воно вас догонить", - написав у Фейсбуці Донік.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що відставка командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади полковника Еміля Ішкулова оголила важливий пласт проблем в українській армії, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник. Він відзначив, що відставка Ішуклова продемонструвала невміння генералітету працювати з офіцерами, які обґрунтовано мають свою точку зору. Також вона показала відсутність у генералітету базових навичок сприймання інформації, яка може не сподобатися. І єдиний вихід із будь-якої конфліктної ситуації — знаття гарного офіцера з посади, єдина провина якого в небажанні поховати у землю цілу бригаду.