Військовий: Хтось опускає ЗСУ та командування, потрібна реакція Зеленського

Хтось працює над дискредитацією ЗСУ, відзначив військовий Юрій Касьянов

Як відзначив військовий Юрій Касьянов, хтось або по дурості своїй, або за своїм злим умислом, який він вважає правильною "політикою" - опускає ЗСУ.

"Опускає командування, опускає рівень довіри в суспільстві. Робить із ЗСУ винуватця всіх бід і страшилку для населення. Цапа-відбувайла. Уже навіть бордів "Вірю в ЗСУ" не видно. Недолуга, деморалізуюча, репресивна мобілізація, чехарда з командним складом, безглузді закони, що виправдовують будь-які тупі накази, скандали навколо генералів", - відзначив Касьянов.

На його думку, пора вже верховному головнокомандувачу Володимиру Зеленському втрутитися і навести порядок.

"Немає довіри до Сирського - замініть. Винен Содоль - проведіть розслідування і замініть. Позбавтеся фаворитів і зробіть ставку на незручних професіоналів. Підкоригуйте закони. Очольте мобілізацію. Пора. Якщо ми залишимося без армії - втратимо Україну", - підкреслив Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військовий Ігор Луценко повідомив про те, що в армії взяли реванш негідники, які в 14-му і 22-му проявили себе з найгіршої сторони. Під лозунг "вірю в ЗСУ" ці кадри продовжили це ж ЗСУ і знищувати. Військовий стверджує, що мова йде про людей, яким байдуже, воювати проти Путіна чи за Путіна, за НАТО чи проти НАТО, в них немає жодних переконань. Лише колосальна вправність у показусі і брехні для начальства та пригніченні підлеглих.

За його словами, зараз нове покоління командирів, покоління 14/22, повстає проти старого і байдужого. Молоді люди прагнуть воювати і перемагати, старі — хочуть будь-якою ціною лишатися на посадах і командувати підлеглими, тому числі і ціною нашої перемоги, підкреслив Луценко.