Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військова допомога США: до України прямують вертольоти МІ-17(ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Військова допомога США: до України прямують вертольоти МІ-17(ФОТО)

Вертольоти вже завантажують на базі ВПС США

5 червня 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

США передадуть чергову допомогу Україні. Незабаром до України прибудуть вертольоти МІ-17. Про це у Телеграмі повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Військова допомога США: до України прямують вертольоти МІ-17(ФОТО)

США надасть вертольоти МІ-17 (фото з відкритих джерел)

Чиновник опублікував фото вертольотів Мі-17 для України, які вже завантажують на базі ВПС США. У дописі під фото Андрій Єрмак написав, що вертольоти "Гарні пташки".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що чи можуть союзники вжити кардинальних заходів у війні проти РФ. Міністр оборони США (глава Пентагону) Ллойд Остін повідомив, що приїде з візитом до Брюсселя для обговорення оборонних питань України. Це буде третя зустріч міністрів оборони країн НАТО та союзників у форматі "Рамштайн" (перша пройшла в німецькому Рамштайні 26 квітня очно, друга відбулася 23 травня в онлайн-форматі на рівні міністрів оборони 44 країн). Які очікування від неї? Чи можуть союзники України вдатися до кардинальних заходів з метою перемоги над Росією? На думку політичного експерта, дипломата Вадима Трюхана, третя зустріч міністрів оборони держав, які фактично сформували наприкінці квітня антипутинську коаліцію, стане знаковою. Він нагадує, що дуже мало часу минуло після другої зустрічі у форматі Рамштайн – лише три повні тижні. І, відповідно, сподіватися на якісь революційні рішення Рамштайна-3 про постачання нової зброї, після "Гарпунів" та HIMARS не доводиться. Директор компанії стратегічного консалтингу Berta Communications, офіцер Першої окремої бригади спецпризначення ім. Івана Богуна, політтехнолог Тарас Березовець заявляє Перший Рамштайн високо підняв планку і задекларував певні цілі щодо військової допомоги Україні. Але ні ленд-ліз, ні інша військова допомога поки що не працюють так, як мали б. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ermaka2022/681
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини