Вивезли в ліс і вибили зуби: на Закарпатті побили генарала СБУ

Бійка почалася в ресторані в Ужгородському районі

Три співробітники військової контррозвідки начебто підозрюються в побитті 62-річного генерала СБУ Віктора Мікуліна, екс-ректора академії СБУ та екс- заступника голови Закарпатської ОДА.

Про цей інцидент інформує журналіст Віталій Глагола.

Як він стверджує, про бійку надійшло повідомлення в поліцію минулої п’ятниці, 23 червня. В приміщенні ресторану "Три Тузи" у Великій Доброні Ужгородського району Закарпатської області виникла бійка, в її розпал невстановлені особи вдарили помічника народного депутата та накинулись на генерала СБУ Віктора Мікуліна.

Як інформує журналіст, поміж учасників бійки перебував керівник 4 відділу управління військової контррозвідки Закарпатської області полковник Андрій Панарін.

Як інформує Obozrevatel, посилаючись на власних інформаторів з правоохоронних органах, полковник контррозвідки з підлеглими та, можливо, декількома співробітниками прикордонної служби галасливо відпочивали в приміщенні ресторану.

Віктор Мікулін, що тут же спільно з народним депутатом від "Слуги народу" мав зустріч з працівниками міжнародної партнерської організації, зауважив за галас веселій компанії. Ті відразу ж почали бійку.

Інформатор Obozrevatel повідомляє, що нардеп мав можливість сховатись і зателефонувати до поліції. Генерала СБУ ображені співробітники контррозвідки повезли в ліс, де 62-річному чоловікові повибивали зуби. Ще, як інформують медіа, в потерпілого на тілі виявлені численні гематоми, синці, а лікарі встановили в нього черепно-мозкову травму, перелом китиці однієї руки та ще кілька пошкоджень.

Працівники ЗМІ повідомляють, що зловмисники втекли з місця бійки на чорній іномарці Skoda, пізніше їх затримали співробітники підрозділу КОРД Нацполіції.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Черкасах троє працівників ТЦК побили цивільного через повістку.