Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вісім постраждалих на Херсонщині: поліція документує наслідки обстрілів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вісім постраждалих на Херсонщині: поліція документує наслідки обстрілів (ФОТО)

РФ атакувала Херсонщину з артилерії, мінометів та БпЛА

сьогодні, 11:31
Поділіться публікацією:

Протягом минулої доби російські війська активно обстрілювали цивільні об'єкти на Херсонщині, зокрема у Херсонському та Бериславському районах, використовуючи артилерію, міномети та безпілотники. Серед найбільш постраждалих населених пунктів – Херсон, Придніпровське, Антонівка, Садове, Зміївка, Бобровий Кут та Сухий Ставок. Про це повідомляє Нацполіція. 

Вісім постраждалих на Херсонщині: поліція документує наслідки обстрілів (ФОТО)

Наслідки обстрілу. Фото: Нацполіція

В результаті атак було пошкоджено два приватні будинки, магазин, шість автомобілів та цистерну для молока.

У Херсоні російські війська цілий день обстрілювали Дніпровський район, зокрема автотранспорт, будівлі та цивільних мешканців. У результаті атаки безпілотників постраждали три людини: 53-річна жінка та двоє водіїв, віком 55 і 58 років, отримали поранення та вибухові травми. Ще один чоловік, 33 років, також був поранений під час удару дрона. Окрім цього, постраждали чотири автомобілі, цистерна, житловий будинок та магазин.

Вісім постраждалих на Херсонщині: поліція документує наслідки обстрілів (ФОТО) - фото 2
Вісім постраждалих на Херсонщині: поліція документує наслідки обстрілів (ФОТО) - фото 3
Вісім постраждалих на Херсонщині: поліція документує наслідки обстрілів (ФОТО) - фото 4

Артилерійські обстріли також зачепили мирне населення. Біля магазину постраждала 45-річна жінка, яка отримала мінно-вибухову травму та контузію. У Центральному районі Херсона обстріли не спричинили жертв, але завдали значної шкоди.

До медичних закладів звернулися ще троє постраждалих, які отримали травми кілька днів тому. У всіх діагностовані вибухові травми та контузії.

На місцях подій працювали екстрені служби. Протягом доби поліція отримала 241 звернення про правопорушення та відкрила 9 кримінальних проваджень за порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Нагадаємо, сьогодні вночі та близько 5 ранку ворожі війська завдали авіаційних ударів по Харкову. За даними міського голови Харкова Ігоря Терехова, нічні удари прийшлися по лісосмузі Шевченківського району. Тип ракет, якими били по Харкову, встановлюється. На місці "прильотів" почалася пожежа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини