Вілла та розкішний автопарк: журналісти показали майно одеського військкома в Іспанії (ВІДЕО)

Загальна вартість майна Борисова складає приблизно 4,5 млн євро

Розслідувачі "Української правди" оприлюднили громадськості маєток та офіс у іспанській Марбельї, і також чималий автопарк. Все це майно в час повномасштабного військового вторгнення придбали члени родини керівника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Загальна вартість купленої нерухомості та автомобілів вартує приблизно 4,5 мільйони євро.

Сам військком Борисов, який працює на цій посаді з 1996 року, спілкуючись з журналістом телефоном спочатку сказав, що його рідні нічим в Іспанії не володіють. Але потім, коли були оприлюднені факти, що вілла зараз зареєстрована на його маму, а офіс – на нього та дружину, він заявив, що дружина там має бізнес з роздрібної торгівлі, а сам він "не влазить у ці справи". Ще військком повідомив, що не в курсі, чи купував хтось з членів родини іспанську нерухомість.

Під час знімання в Іспанії за журналістами стежив чоловік з вілли Борисових. Як з’ясували розслідувачі, це був Ігор Ніколаєв, молодший брат Михайла Ніколаєва, що є працівником Одеського обласного ТЦК та СП та ще й працює, як особистий водій військкома Борисова.

Ігор Ніколаєв має закордонний паспорт з 2022 року, з часу повномасштабного вторгнення. За цей період часу він двічі був за кордоном – як інвалід третьої групи.

Представники видання запитали у Борисова, чи знайомий він з братами Ніколаєвими, останній сказав, що старший працював у нього водієм. З молодшим не знайомий.

Михайло Ніколаєв повідомив журналістам, що вже не працює в Одеському військкоматі, хоча журналісти заперечили на це, що в березні цього року останній отримував платню саме там. Ще Ніколаєв-старший підтвердив, що він не раз перетинав кордон разом із представниками родини Борисових.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ відреагували на скандал навколо військкома з віллою в Іспанії за "білі квитки".