Відповімо за Київ "кремлівським дурікам", вдаримо по командним пунктам- Арестович

Військовослужбовці ЗСУ готують відповідь окупантам на недільний ракетний удар рф по місту Києву

За словами радника глави Офісу президента Олексія Арестовича, військовослужбовці Збройних сил України готують відповідь на недільний ракетний удар рф по місту Києву.

Про це він посадовець інформує за посередництвом свого Телеграм-каналу.

Представник Офісу президента зазначив, що українські військові оберуть іншу мішень для удару у відповідь, це не будуть мирні люди.

"Кремлівські дуріки думають, що ми зламаємося. А ми відповімо. Тільки не по мирних, як ви. По командних пунктах", - зазначає Олексій Арестович .

Важливо, що ранковий недільний ранок 26 червня видався неспокійним. Мешканці столиці чули кілька вибухів. В міських Telegram-каналах появилась інформація про те, що мешканці деяких міст бачили ракети, які летіли в сторону столиці

Опісля коментар до цієї тривожної події надав Віталій Кличко. Він сказав, що пролунали вибухи і назвав місце біди - Шевченківський район столиці. Представники ДСНС зробили заяву, що є постраждалі городяни і розповіли про пожежу в дев'ятиповерхівці, яку пізніше загасили.

Представники командування Повітряних сил ЗСУ також зазначили, що ракетні удари здійснювалися високоточними і високовартісними російськими ракетами з акваторії Каспійського моря. Попередньо 26 червня були випущені від 4 до 6 ракет, дві ракети були збиті силами українських ППО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Окупанти в Маріуполі спалили всі книжки з бібліотеки храму Петра Могили, серед них були унікальні видання. В окупованому Маріуполі окупанти рф спалили всі книжки, що були у бібліотеці храму ПЦУ Петра Могили. Серед книг були унікальні україномовні видання.