Відомий співак заявив, що кожен українець має піти до військкомату

Коля Сєрга пояснив, чому це важливо

Позиція українського співака Колі Сєрги стосовно мобілізації в Україні наступна: він переконаний, що кожен українець має піти у військкомат. І зазначає, що це не означає, що всі відразу будуть відправлені на фронт.

"На мою думку, у цей складний час ми маємо бути відповідальними громадянами та допомагати своїй державі і своєму народу. Тому кожен має піти до військкомату, відмітитися і повернутися до своєї роботи. Не всіх одразу відправляють на фронт. Спочатку йдуть ті, хто має військовий досвід або потрібні навички. А вже потім добирають людей, які не були дотичними до військової справи", - сказав Сєрга "24 каналу".

Співак дотримується думки, що армія - велика система. І цій системі будуть необхідні вмотивовані люди.

"Спочатку ці люди проходять навчання та відповідну підготовку, а вже потім їх відправляють у зону бойових дій. Проте, варто зазначити, що на фронті є різні напрямки. Наприклад, робота з документами, з морально-психологічним станом, кухарі, юристи, механіки-водії, програмісти. Адже армія – це велика система і для того, щоб вона працювала збалансовано і рівномірно, необхідно забезпечити всі цехи вмотивованими, потужними виконавцями", - підсумував український виконавець.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відомий український телеведучий отримав повістку в армію. Знаний тележурналіст Тимур Мірошниченко не приховує, що має повістку з військкомату. Цей факт мав місце ще перед початком війни і тому ведучий вирішив піти до військкомату і стати на облік. Відповідаючи на питання Олега Борисова, він розповів, що зараз реалізовує проекти, пов’язані з благодійністю в тилу. Коли постане вибір — йти до лав ЗСУ, то Мірошніченко туди піде.