Вибухи у Краснодарі викликали паніку у росіян, люди вибігали надвір

Відомо, що Краснодар атакували, як мінімум, два безпілотники

Як передає портал "Коментарі", у російському Краснодарі на ранок 26 травня стався масштабний вибух. Внаслідок удару було пошкоджено фасад одного з житлових будинків. Наслідками вибуху самі росіяни активно поділяються на пабликах. На даний момент самі росіяни пишуть про атаку мінімум двох безпілотників.

Як розповів один із очевидців, між вибухами пройшло близько 12 хвилин. Місцеві жителі не на жарт злякалися та вибігли з дому на вулицю.

"Я думав у нас будинок зараз впаде", - розповідає росіянин.

Він зазначив, що мінімум один із безпілотників був збитий. Швидше за все, цей безпілотник і впав на будинок місцевих жителів.

Пізніше російські офіційні джерела повідомили, що інформація про удар по Краснодару справді правдива. Так, повідомляється, що вибух стався о 4:17 ранку за місцевим часом. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Читайте також на порталі "Коментарі" - вступ України до НАТО в "оглядному майбутньому": Олаф Шольц зробив заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після саміту G7, що відбувся в Японії, де було чітко продемонстровано підтримку України та надано певні сигнали РФ і Китаю, з'явилася реакція останніх. Російське МЗС влаштувало на своїй офіційній сторінці справжню істерику щодо підсумків зустрічі лідерів "Великої сімки" та запрошених гостей, серед яких була і Україна. А заступник міністра закордонних справ Китаю Сунь Вейдун викликав посла Японії в Пекіні, щоб висловити протест щодо "ажіотажу навколо проблем, пов'язаних з Китаєм". Про що говорить подібна реакція? Як геополітичні події можуть розвиватися далі, після японського саміту G7, який багато хто називає історичним.