Велика загроза: військовий розповів про головний страх армії РФ на фронті

Зросла загроза вторгнення росіян для двох областей, заявив Жорін

Військові третьої штурмової бригади, які зараз обороняють рубежі на Сході України, стверджують, що просування Збройних сил України на Півдні – це - головний страх російських окупантів.

Як написав в Telegram заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін, ворог досить чітко визначає для себе напрямок основних зусиль і тисне, доки не має якогось успіху.

"В Росії давно не бояться ніяких втрат - якщо не вистачило 50 тисяч загиблими, вони покладуть більше без проблем. Навіть на захоплення маленького населеного пункту. Для досягнення певної мети ворог задіює всі можливі ресурси, а їх у нього достатньо", - зазначає військовий.

Зокрема, сьогодні, стверджує Максим Жорін, пріоритетний напрямок для наступальних дій РФ - Східний.

Але для загарбника критично важливо не допускати просування ЗСУ на Півдні.

"Навіть на Сході вони можуть дозволити собі десь провалитись, проте на Півдні будь-яке наше просування для них несе велику загрозу. Тому вони будуть намагатись відсунути лінію фронту, збільшуючи сухопутний коридор", - обґрунтував свою позицію військовий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що генерал розповів, навіщо РФ створює ще дві армії. Як повідомив Сергій Кривонос, плани країни-агресора щодо створення ще двох армій є серйозною загрозою, при цьому не обов’язково для України.

На думку генерала, Росія може розмістити ці дві нові армії, наприклад, біля кордонів з країнами Балтії. Саме на цьому напрямку країна-агресор може розпочати війну або ж використовувати своїх військових для вчинення психологічного тиску на країни, які є членами НАТО.