Важливий член групи ПВК "Вагнер" мертвий

Українці продовжують знищувати російських окупантів.

Український спеціальний військовий загін "Хорт" повідомив, що його бійці знищили підрозділ групи "Вагнера". Серед двохсотих вагнерівців опинився заступник начальника штабу. Про це повідомляє загін на своїй сторінці в Facebook.

Спеціальний підрозділ "Хорт" не повідомляє місце сутички між українцями та росіянами, а також не називає ім'я загиблого заступника начальника штабу РФ.

У Facebook "Хорт" стверджує, що українські бійці виконували бойове завдання та натрапили на групу вагнерівців. Після боїв українські воїни змогли затрофеїти у заступника начальника штабу автомат АК-12. Це сучасна російська зброя, яка була взята в оборонний комплекс РФ у 2018 році.

"Хорт" у повідомленні привітав побратимів, а також нагадав, що окупантів в Україні чекає лише смерть.

Повідомлення підрозділу "Хорт" та трофей українських воїнів можна переглянути нижче:

Спеціальний український підрозділ "Хорт" був створений після анексії Криму Російською Федерацією. Загін в основному складається з військових прикордонників та полісменів.

ПВК "Вагнер" - це приватне військове угрупування під керівництвом російського бізнесмена Євгенія Пригожина, який є близьким другом Володимира Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що власник ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин набирає у свої війська російських в'язнів. За участь у війні в Україні росіянин обіцяє свободу.

Також "Коментарі" писали про Володимира Путіна, який готовий принести в жертву 20 млн російських солдатів для перемоги у війні проти України. про це повідомляє російський дипломат.