Валерій Залужний замилував рідкісним фото з дружиною та в оновленому стилі

Залужний показався у футболці із символічним значенням.

Валерій Залужний, колишній головнокомандувач Збройних Сил України і нині надзвичайний повноважний посол України у Великій Британії, викликав справжній резонанс у мережі своїм новим дописом у Facebook. Залужний опублікував фото зі своєю дружиною Оленою, що викликало хвилю позитивних емоцій серед його прихильників.

На знімку подружжя позує в обіймах, обидва одягнені в чорні светри, і можна побачити, що під кофтою Залужного видніється біла футболка з символічним зображенням. Як стало відомо, футболку створив український бренд Bulletproof Gang, на ній зображено Кремль і Красну площу в Росії, які були знищені внаслідок вибуху та затоплені водою. На тлі також видно атомний вибух. Цікава деталь — підпис англійською мовою: "Everyone has a dream. Dreams must come true" ("Кожен має мрію. Мрії мають збуватися").

Залужний підписав світлину короткою фразою: "Тепло осені. У кожного своє", додавши смайлик у формі сердечка, що натякає на теплі почуття між ним та його дружиною.


Шанувальники швидко відреагували на публікацію, засипавши коментарями та компліментами подружжя. Багато з них зізнавалися, що сумують за "залізним генералом" і висловлювали підтримку його роботі на новій дипломатичній посаді.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Залужний розповів про стратегію перемоги України на війні. Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний заявив, що Україна разом з партнерами має виграти війну завдяки всеохоплюючій стратегії. За словами Залужного, є три важливі елементи перемоги України у війні.