В Україні спостерігаються збої в роботі Vodafone: що відомо

В Україні виникли проблеми з Vodafone

Українці в деяких регіонах можуть спостерігати проблеми в збої мобільного оператора Vodafone. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію в SMS-розсилці від мобільного оператора,

"Друзі, через повторні атаки ворога в деяких регіонах України відсутнє електропостачання. Можуть виникати тимчасові складнощі зі зв’язком. Мобільна мережа потребує живлення і довго не може працювати від акумуляторів", - йдеться в повідомленні мобільного оператора.

В Vodafone повідомили, що на деякий час роботу мобільної мережі будуть підтримувати дизель-генератори, але їхня кількість обмежена. Окрім цього, там в компанії заявляють, що вже працюють над відновленням зв’язку, але нестабільна ситуація може тривати до усунення пошкоджень інфраструктури.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Іран погодився передати Росії близько 1000 балістичних ракет та ще більше дронів-камікадзе. Іран готує продовжити постачання військової техніки в Російську Федерацію. Наразі іранські військові готують для перевезення близько 1000 балістичних ракет класу "земля-земля" та ще більше дронів-камікадзе. За постачанням такого озброєння уважно стежать Західні партнери, адже це буде вперше, коли Ісламська Республіка передасть Росії високоточні керовані ракети. Аналітики вважають такий крок зможе дати Кремлю значні переваги у війні проти України. Наразі CNN стверджує, що іранські військові відправили близько 450 своїх безпілотних літальних апаратів до Росії. Саме ці дрони-камікадзе завдають значної шкоди українській інфраструктурі.