В Росії заявляють, що хочуть ще дві області України

Окупанти хочуть провести "референдум" і говорять, що прийшли в Україну захищати людей від фейкових "націоналістів"

В РФ продовжують говорити про те, що їм українська армія не завадить провести так званий "референдум" щодо приєднання Херсонської та Запорізької областей до території країни-агресора. Такі марення росіяни підкріплюють пропагандистськими брехливими новинами про те, що нібито місцеві жителі самі виступають за те, щоб жити разом з Росією. Як інформує видання "Коментарі", про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми РФ зі зв'язків зі співвітчизниками Віктор Водолацький.

Російський посадовець висловив абсурдне твердження проте, що, виявляється, референдум про приєднання до Росії це не забаганка Кремля – влаштувати чергову анексію, а бажання місцевих жителів визначитися щодо свого майбутнього. Певно натякаючи на постійну військову загрозу з боку країни-агресора Водолацький заявив, що "нормальне, стабільне та комфортне" життя людям може бути гарантоване тільки в складі РФ. Такий собі вибір без вибору, який Росія намагається видати за "демократичний референдум".

Далі представник країни-агресора видав ще одну абсурдну заяву, що виявляється до приходу російської армії на південь України українці жили в страху через те, що на них тиснули якість "націоналісти".

Піком брехливої розповіді Віктора Водолацького стала заява про нібито величезні черги за російськими паспортами в Херсонській і Запорізькій областях.

Зазначимо, раніше вже російській пропагандисти і колаборанти повідомляли про те, що Кремль має намір анексувати українські території 11 вересня, на коли й заплановано проведення чергових фейкових референдумів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - новий рекорд: окупанти зазнали величезних втрат у живій силі на півдні.