В РФ палає пором з паливом у порту "Кавказ". Туди прилетів "Нептун" (ВІДЕО)

На поромі у порту «Кавказ» було ймовірно 30 цистерн з паливом, вони почали вибухати

Влада Краснодарського краю терористичної Росії заявила про удар по порому з паливом у порту "Кавказ". Як повідомляє "Крим.Реалії", на азовському березі Керченського півострова чути глухі вибухи. Телеграм-канал "Крымский ветер" своєю чергою розповідає, що з боку Тамані чутно вибухи, а дим видно з багатьох районів міста.

"Чергову спробу теракту на території Краснодарського краю здійснив київський режим – атаковано залізничний пором із паливними цистернами в порту "Кавказ". На місці працюють екстрені та спеціальні служби", – повідомила влада Краснодарського краю РФ.

Наразі площа пожежі та інформація про постраждалих уточнюється. Українська сторона цей інцидент наразі не коментувала.

Пізніше у телеграм-каналах з'явилася інформація про те, що удар у порту "Кавказ" припав на завантажений паливом пором "Акватрейдер". Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

Окрім того, пізніше в оперштабі Краснодарського краю повідомили, що ЗСУ атакували "Нептунами" залізничну станцію з паливними цистернами в порту "Кавказ". Цистерни з паливом почали вибухати. Російські ЗМІ повідомляють про те, що на поромі було 30 цистерн.

Раніше було перекрито рух Керченським мостом, а кримські телеграм-канали повідомляли про повітряну тривогу в Севастополі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 21 серпня Головне управління розвідки Міністерства оборони України провело кілька операцій на території Росії за допомогою безпілотників. Зокрема, про це в інтерв'ю The Warzone повідомив начальник військової розвідки Кирило Буданов. За його словами, об'єктами атак стали центр радіотехнічної розвідки та аеропорт "Остаф'єво" під Москвою, а також авіабаза Міллерово в Ростовській області. Для цих операцій було використано близько 50 безпілотників.