В окупованому Маріуполі за хабарі "перепродають" автівки загиблих людей

Якщо автівки вціліли, їх перепродають за ринковою ціною

Автомобілі загиблих людей у Маріуполі "перепродають" за хабарі. Про це повідомляє Маріупольська міська рада з посиланням на інформацію Спротиву Приазов’я.

Зазначається, що авто загиблих людей в Маріуполі продають бердянські "перекупи". За інформацією партизанів, вцілілі автомобілі вивозять з міста, давши "хабаря" окупаційній поліції. Потім автомобілі перепродають за ринковою ціною. Таким чином, "перекупи" заробляють кошти на трагедії людей, а усе це покривають окупанти.

"Маріуполь перетворився на справжнє місто корупційних "схем". На так званих "ремонтах" будинків мирних жителів заробляють російські підрядники. Квартири загиблих або виїхавших маріупольців перепродають псевдорієлтори або "націоналізує держава". Усе це під обгорткою "відновлення" та "асвабаждєнія"", – зазначають у міськраді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У будинки маріупольців заселяють біженців з Курщини

До Маріуполя привезли біженців з російської Курської області. Їх заселяють у будинки маріупольців. Про це повідомили у Маріупольській міській раді, інформує портал "Коментарі". Окупанти вирішили розмістити у захопленому місті біженців з міста Суджа. Росіян розмістили у "націоналізованих" будинках, тобто у тих, які загарбники відібрали у маріупольців, які покинули місто.

"Активісти та партія "єдіная росія" доправили гуманітарну допомогу біженцям: речі, комплекти постільної білизни, взуття, посуд. До маріупольців окупанти ставляться по іншому. Під час блокади вони нищили місто й вбили понад 22 тисяч мирних жителів, а тепер тисячі містян залишаються без житла, на вулиці. Їм окупанти ніяк не допомагають. Так виглядає справжнє відношення загарбників до місцевого населення", – наголошують у міській раді. Фото – за посиланням.