В Офісі президента відреагували на заяву Пєскова про переговори

Михайло Подоляк допустив переговори з Росією, але лише за однієї умови

Мирні переговори з представниками Росії справді можливі, але лише за одного невеликого уточнення – якщо вони пройдуть на умовах України. Про це повідомляє видання "Коментарі", із посиланням на Twitter радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

Радник глави ОП зазначив, що росіянам не варто забувати базову аксіому. Дві сторони можуть знову опинитися за столом переговорів, але лише в тому разі, якщо вони пройдуть на умови Києва. ці умови давно всім відомі – Україна має відновити свій контроль на всій своїй території, крім цього мають бути ліквідовані всі кримінальні анклави.

За словами Михайла Подоляка, у путінському режимі не готові миритися з новою реальністю, тому список "200-х" продовжує поповнюватися.

"Ще раз нагадаю базову аксіому. Переговори можливі, але тільки на умовах України: після повернення територій та ліквідації кримінальних анклавів. Зрозуміло, що "пташенята путінського гнізда" не готові усвідомити нову реальність і продовжують поповнювати списки "200-х" своїми рекрутами", – написав він.

Варто зазначити, що вчора російські пропагандистські інформаційні ресурси опублікували заяву речника президента Росії Дмитра Пєскова, який заявив, що єдиним предметом вироків між Росією та Україною є виконання умов Москви.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у США натякнули, що Україні та Молдові настав час вирішити "придністровський питання".

Також видання "Коментарі" повідомляло - Україна у війні: головні соціально-економічні та соціально-політичні очікування та побоювання.