В Одесі почали демонтаж пам'ятника Катерині ІІ (ФОТО, ВІДЕО)

Більшість одеситів та українців підтримали ідею демонтажу пам'ятника Катерині IІ

6 листопада в Одесі почали підготовку до демонтажу пам'ятника російській імператриці Катерині ІІ, що знаходиться на одноіменній площі. Тож роботи вже почалися, комунальника замотили споруду в чорну плівку, а навколо встановлюють високий паркан. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на одеське видання Думська.

У метеріалі видання йдеться, що вранці навколо пам'ятника почали споруджувати височезний паркан, який, на момент публікації, сягав семи метрів. Ймовірно, що комунальники хочуть закрити споруду плитами з ДВП.

В Одеській міській раді також підтвердили інформацію про підготовку до демонтажу пам'ятника.

"Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Ведуться підготовчі роботи з демонтажу та перенесення скульптурної композиції "Засновникам Одеси", - йдеться в повідомленні, що розмістили на паркані поруч.

Нещодавно в Одесі остаточно вирішили прибрати пам'ятник російські імператриці Катерині ІІ. Таке рішення підтримують більшість жителів Одеси та України.


Нагадаємо, що "Коментаір" повідомляли про те, що в Одесі заклеїли Маска, а пам'ятник Катерині ІІ стоїть. В Одесі комунальники почали знімати плакати на бігбордах міста з американським мільярдером та засновником компанії Tesla Ілоном Маском. На них знаменитість не одна, а в оточенні інших знаменитостей: Леонардо Ді Капріо, Бенедикта Камбербетча, Мили Куніс та Емілії Кларк. Прокоментуваі це дійство і низку політичних діячів, зокрема екс-міністр транспорту Володимир Омелян. Він звернув увагу на те, що в Одесі взялися за Маска, який висловив свою думку, яка не припала до вподоби більшості українців, але при цьому стоїть досі пам'ятник Катерині Другій. За нього чомусь ніхто не береться.