Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Маріуполі окупанти розширюють братські могили: чого вони бояться
commentss НОВИНИ Всі новини

В Маріуполі окупанти розширюють братські могили: чого вони бояться

Військові рф збільшують братські поховання на кладовищі, очевидно, побоюючись спалаху епідемії

26 травня 2022, 18:59
Поділіться публікацією:

В окупованому місті Маріуполь військові рф збільшують  братські поховання на місцевих цвинтарях, очевидно, побоюючись спалаху можливої  епідемії.  Попередження про таку ймовірність звучали і від представників  влади нашої країни.

В Маріуполі окупанти  розширюють братські могили: чого вони бояться

Братські могили в окупованому Маріуполі(фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє  в Телеграмі радник мера  окупованого міста   Петро Андрющенко.

"Окупанти готуються розширити братське поховання на старому кладовищі "Некрополь" в Центральному районі міста. Для цього, росіяни використовують наші попередження про загрозу епідемії і фактично розпочали "серіал" по центральним каналам раша-тв за сценарієм "ми місцеві, тут живемо, ми боїмося — треба перепоховання", — стверджує міський посадовець.

Петро Андрющенко повідомив,  що городяни  говорять про збільшення та  те, що готують нові рови для таких поховань. Разом з тим,  представники російської пропаганди мають свої  плани, аби використати цей сумний фактаж та  наявність братських могил, щоб знову звинувачувати українських  військовослужбовців, що вони  вбивали  цивільних мешканців Маріуполя  та наявності таких нелюдських поховань.

Важливо, що є відомою інформація про вказівки, які давали окупанти в Маріуполі. Вони наказали скинути останки загиблих в Маріупольському драмтеатрі в одне загальне поховання.

Зокрема, в окупованому місті за допомогою супутника зафіксовано четверте місце масового поховання загиблих маріупольців – це на території міста, поруч з Центральним кладовищем. Ця велика братська могила була зроблена ще в березні.

Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що Син екс-нардепа виявився зрадником: подробиці його затримання.


 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини