В ГУР інтригують знищенням російського корабля: обіцяють яскраве відео

Українська розвідка повідомила про знищення російського корабля в Чорному морі.

В українській розвідці розповіли, що в ніч на 6 червня в акваторії Чорного моря поблизу окупованого Криму було знищено чергове російське судно. Представник ГУР Андрій Юсов заявив, що згодом буде опубліковане "яскраве відео".

В ефірі телемарафону представник Головного управління розвідки Андрій Юсов розповів про вдалі дії українських сил та знищення російського корабля.

"Ще знищене сьогодні вночі одне вороже судно в чорноморській акваторії. Деталі будуть трошки згодом. Робота спецпідрозділів ГУР МО, морський удар, все влучно. І ще мінус один ворожий корабель", - говорить Юсов.

Крім того, в українській розвідці заінтригували яскравим відео, яке покаже знищення російського корабля поблизу Криму.

"Власне це ще одна "морська нерухомість" на дні українського Чорного моря, на Кримському узбережжі. Це факт. Деталі будуть сьогодні. І так, яскраве відео буде також", - додав Юсов.

Нагадаємо, що Україна активно знищує російські кораблі в Чорному морі. Зокрема в травні Сили оборони змогли знищити морський тральщик Чорноморського флоту РФ "Ковровец", а до того були вражені великі десантні кораблі як "Ямал", "Іван Хурст" та "Костянтин Ольшанський". Через постійні атаки українських сил, росіяни більшість кораблів ЧФ передислокували подалі від Криму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в центрі Москви на пам'ятнику Жукову з'явився напис з трьох літер, який пов'язаний з українською розвідкою.

Також "Коментарі" писали про реакцію української розвідки на "ядерні навчання" Росії.