Головна Новини Суспільство Війна з Росією Укравтодор продає легендарний дорожний знак з Сумщини: яка його ціна
commentss НОВИНИ Всі новини

Укравтодор продає легендарний дорожний знак з Сумщини: яка його ціна

Укравтодор продає легендарний дорожній знак - стартова ціна 50 тисяч гривень

24 травня 2022, 17:36 comments1111
Поділіться публікацією:
Укравтодор проводить благодійний аукціон, де продає легендарний дорожній знак, що вказував дорогу російським окупантам у Сумській області. Захід пройде 2 чернвя, стартова ціна — 50 тисяч гривень. Про це повідомляє "Укравтордор"  у мережі.
Цей знак вказував напрямок руху окупантам рф у Сумській області та має сліди від куль.
"Наш лот – легендарний дорожній знак, який був створений на третій день війни – "Нах*й, знов нах*й, до росії нах*й". Новий власник знаку зможе встановити його в межах свого домогосподарства або в іншому місці (окрім доріг загального користування). Аукціон – це чудовий спосіб зібрати допомогу для наших захисників. Кошти з продажу перераховуються на спеціальний рахунок Національного банку України на потреби ЗСУ",- повідомляють у відомстві.
Аукціон проведуть 2 червня на платформі Prozorro, щоб взяти учать, треба встигнути зареєструватись до 18 години 1 червня.
Стартова ціна — 50 тис грн або $1,5 тисячі. Взяти участь в аукціоні можна із будь-якої точки світу. Зареєстровані учасники отримають посилання на участь в аукціоні у день його проведення.
Усі зібрані кошти підуть на спеціальний рахунок для підтримки ЗСУ.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у британській розвідці попередили про загрозу. Росія посилює масований наступ на Донбасі. Якщо ж російським військам вдасться захопити Сєверодонецький "карман", то є дуже велика ймовірність, що росіяни зможуть взяти під контроль усю Луганську область. При цьому у британській розвідці зазначають, незважаючи на те, що Кремль кидає на захоплення Луганщини основні сили – це лише частина мети російської армії на Донеччині. Насправді росіяни хочуть захопити Донбас у значно більших межах.
 

Укравтодор продає легендарний дорожний знак з Сумщини: яка його ціна

Укравтодор продає легендарний дорожний знак (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини