Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські воїни завдали удару по окупантам (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни завдали удару по окупантам (ВІДЕО)

Наші захисники продовжують перетворювати техніку окупантів на вугілля

11 червня 2022, 14:40 comments1800
Поділіться публікацією:

Українські воїни завдали удару по окупантам (ВІДЕО)

Війна України. Фото - з відкритих джерел

Сьогодні розпочався 108-й день повномасштабної війни, яку Росія розв'язала проти України. Наші воїни продовжують захищати рідну землю і дають гідну відсіч ворогові.

Миколаївським десантникам вдалося завдати значної шкоди загарбникам, знищивши дві російські бойові машини. На відео, яке опублікували на сторінці Генштабу ЗСУ, видно, як палають дві підбиті російські бойові машини піхоти БМП-2, а потім починає детонувати боєкомплект.

За інформацією джерела, чудову бойову роботу було виконано артилерійським підрозділом 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

До речі, раніше у країни військові знищили російських снайперів. Так, на одному з південних рубежів українськими військовими було виявлено снайперську пару російських окупаційних військ. Потім було встановлено їхнє точне місцеперебування, після чого українські воїни використовували легкий міномет 60-мм калібру для відпрацювання мети.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що російські окупанти деморалізовані та готові втекти з України лісами. Про це один із загарбників розповіла у телефонній розмові своїй мамі. Він зазначив, що вже не сподівається повернутись з України живим, оскільки командування відправляє їх на вірну смерть. Тому він думає про те, щоб втекти через ліс.

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Брянській області Росії сталася масштабна пожежа на території військової частини. Відео з місця події практично одразу з'явилося у Мережі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини