Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські воїни одним влучним пострілом знищили ворожий мінометний розрахунок на Донбасі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни одним влучним пострілом знищили ворожий мінометний розрахунок на Донбасі (ВІДЕО)

2 червня 2022, 18:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника. Про це повідомляє Оперативне командування "Північ" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни одним влучним пострілом знищили ворожий мінометний розрахунок на Донбасі (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Так, за інформацією ОК "Північ", на Донбасі бійці Збройних сил України влучним пострілом із ПТРК "Стугна" знищили ворожий розрахунок мінометників.

"Чіткий постріл і рахунок…. 4:0 на користь "Стугни"! Вірте у наших воїнів! Вірте у перемогу!", — зазначили у ОК "Північ".

На підтвердження своїх слів наші військові опублікували відео, на якому відображено знищення супротивника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Міноборони повідомили, скільки зрадників "здали" українці.Також можна скористатися чат-ботом "єВоріг" у додатку Дія. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що в Україні кілька разів зросла ціна на основний інгредієнт борщу. На сьогодні цей овоч продають у середньому на 38% дорожче, ніж наприкінці минулого робочого тижня. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що підвищення облікової ставки НБУ: чи виправдано такий крок. Експерти пояснили, чому НБУ підвищив облікову ставку та як це вплине на бізнеси українців. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що куди можуть дострілювати снаряди HIMARS та інших РСЗВ, які передає Україні США (КАРТА). Карта показує куди снаряди HIMARS MLRS M30/M31 можуть завдати удару з лінії фронту. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини