Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські розвідники та артилеристи зірвали план супротивника, який намагався вдарити у фланг ЗСУ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські розвідники та артилеристи зірвали план супротивника, який намагався вдарити у фланг ЗСУ (ФОТО)

Бронетехніка окупантів знищена, а тим, кому вдалося вижити, відступили.

9 червня 2022, 10:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Донеччині бронегрупа окупантів намагалася вдарити у фланг українським воїнам. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські розвідники та артилеристи зірвали план супротивника, який намагався вдарити у фланг ЗСУ (ФОТО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, завдяки злагодженим діям розвідки та артилерії було зірвано черговий план супротивника, який намагався вдарити у фланг українським підрозділам.

" Розвідники вчасно виявили просування ворожих танків і передали координати артилеристам, які оперативно накрили ворожу бронегрупу.", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Внаслідок дій Сил оборони ворог зазнав втрат і відступив.

"Українські воїни знищили два танки та МТ-ЛБ російських окупантів. Інші танкові екіпажі в паніці відступили", — Генштаб.

Крім того, того ж дня ЗСУ знищили вогневі позиції, які загарбники облаштували у будівлі. Знищено понад десять солдатів супротивника.

Нагадаємо раніше портал "Коментарі" писав про те, що Шольцу та Макрону перепало від Дуди за дзвінки Путіну. За словами президента Польщі, його вражають усі ті переговори, які зараз ведуться із президентом Росії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Європарламент ухвалив резолюцію щодо кандидатури України: що відомо. Європарламент рекомендував надати Україні статусу кандидата. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував, що Генштаб: ворог шукає слабкі місця в обороні Сєвєродонецька, але безуспішно. Українські воїни також завдали відображення супротивника у напрямку Катеринівки, ворог відійшов. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   ризик наступу на два міста півдня залишається, — Кім. Ситуація може дуже швидко розвиватися, наголосив керівник Миколаївської обласної військової адміністрації. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини