Українські партизани спалили російську зброю, бліндажі та два десятки окупантів

Масштабна диверсія українських партизанів у Херсонській області: знищено військові склади

На Херсонщині українські партизани влаштували велику диверсію, яка призвела до знищення військових складів та укриттів. Внаслідок цієї акції російські окупанти втратили зброю та продовольство. За повідомленнями, багато ворогів зазнали серйозних опіків.

Операцію провела українська партизанська група АТЕШ. Вони підпалили суху траву біля місць, де розташовувалися російські військові. Через вітер і суху погоду вогонь швидко поширився, викликавши велику пожежу.

Ця пожежа спричинила великі руйнування на позиціях ворога. Було знищено не тільки укриття та окопи, а й склади зі зброєю та їжею, що серйозно послабило бойові можливості противника. До двадцяти осіб із особового складу отримали опіки високого ступеня важкості. Ця атака показала сміливість та рішучість українських борців за свободу.

"Ми продовжуємо опиратися по всій лінії фронту, завдаючи значної шкоди окупантам", - написали в АТЕШ


Читайте також на порталі "Коментарі" - Партизани продовжують фіксувати постійне збільшення кількості оборонних позицій уздовж узбережжя анексованого Криму. Серед росіян ходять чутки про так званий "ударний кулак", який нібито готують ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу партизанського руху "АТЕШ".