Українські дрони-камікадзе та снайперські гвинтівки: волонтери допомагають армії

35 окрема бригада морської піхоти, що перебуває на фронті, отримала чотири повні снайперські комплекти

Волонтери Олександр Карпюк та Юрій Голик забезпечили чотирма повними снайперськими комплектами 35 окрему бригаду морської піхоти, що працює в найгарячіших точках на донецькому напрямку. Про це вони повідомили на своїх сторінках у Facebook.

За словами Карпюка, потреба в розвитку снайперської справи та запит на цю зброю залишаються досі. На чотири комплекса у калібрі 0.338 з прицілами Leupold з кратністю 7-35 необхідно було зібрати 35 тисяч доларів. До збору долучився волонтер Юрій Голик, тож необхідну суму вдалось закрити в короткий термін. Наразі гвинтівки вже доставлені військовим і допомагають їм у виконанні бойових задач.

“З Юрой я знайомий ще з 2015 року, він не раз допомогав волонтерам у проєктах. У дуже різнокаліберних проєктах. Не зміг він пройти повз допомогу і цій бригаді”, – написав Карпюк.

Юрій Голик, у свою чергу, поділився світлиною з дронами-камікадзе українського виробництва, які будуть задіяні в роботі 58-ї бригади ім. Гетьмана Івана Виговського. Як пише волонтер, військові цього підрозділу також пройдуть необхідну підготовку з керуванням вітчизняними БПЛА.

Читайте також на порталі "Коментарі" - чому Росія все ще має вагу на Заході – за рахунок чого російське лобі досить сильне.