Українські десантники знищили підрозділ російської армії

Українські десантники знищили підрозділ окупантів

На одному із напрямків наші десантники ліквідували підрозділ російських окупантів та зайняли їх бойові позиції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Десантно-штурмові війська.

"Воїни 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищили підрозділ окупантів та зайняли їх бойові позиції на одному з напрямків", - йдеться у повідомленні українських військових.

Один із наших десантників із позивним "Красінь" розповів, що вони тільки заскочили в окопи, а він вже зустрівся з окупантами "очі в очі" приблизна відстань була три метри.

"Ми з такою швидкістю рухались, що їх артилерія не встигала наводитись. Ми рухаємося а, вони ззаду відпрацьовують. Так ми зачистили всі окопи та зайняли позиції", - розповів він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія змінює тактику наступу на півдні України. Російська армія змінює військову тактику і все більше тероризує мирне населення України за допомогою керованих авіаційних ракет, стверджує речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час ефіру національного телемарафону. Наталія Гуменюк розповідає, що російські наземні сили здійснювали постійний обстріл Херсонської області, поки Збройні сили України не відкинули російські війська за 30 км зону. Через неможливість чинити військовий тиск на мирних мешканців з повітря, російська армія прийняла рішення застосовувати бойові літаки Су-25 та обстрілювати регіон керованими бомбами. Росіяни це роблять в зоні, де українська система ППО не в змозі працювати. За словами Наталія Гуменюк російські війська обстрілюють сільськогосподарські землі і таким чином тиснуть на аграріїв, у яких саме починається сезон робіт на полі.