Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські артилеристи завдали удару по ворожих складах палива та боєприпасів: у Мережі з'явилося відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи завдали удару по ворожих складах палива та боєприпасів: у Мережі з'явилося відео

ВСУ дають гідну відсіч окупантам

13 червня 2022, 11:12 comments1038
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські артилеристи завдали чергового удару по армії окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські артилеристи завдали удару по ворожих складах палива та боєприпасів: у Мережі з'явилося відео

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, бійці 45 артилерійської бригади ЗСУ завдали удару по особовому складу противника, складів боєприпасів та палива.

"Орки, ми знову вас знайшли! Ласкаво просимо до пекла!", — пише СтратКом ЗСУ.

У Мережі з'явилося відео з місця подій, на якому відбиті точні удари наших воїнів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Криму помітили колону українських вантажівок : що везуть. Російські окупанти продовжують займатися мародерством на тимчасово окупованих територіях України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що стратегічний запас: які продукти завжди повинні бути в будинку. Лікар-дієтолог Катерина Толстікова склала список продуктів, які мають бути у кожному будинку та пояснила чому. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляли, що "Боги війни": як українська артилерія б'є за позиціями РФ (ВІДЕО). Збройні сили України мужньо знищують позиції росіян, завдаючи їм великих втрат та збитків. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що " Навіщо тільки фарбу витрачали ": окупанти змінили стелу під час в'їзду до Маріуполя (ФОТО). Окупанти у Маріуполі змінили в'їзну стелу під назвою міста – намагалися зробити її російськомовною. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини