Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська авіація завдала потужних ударів по логістичним центрам, складам ПММ, живій силі та техніці росіян.
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація завдала потужних ударів по логістичним центрам, складам ПММ, живій силі та техніці росіян.

Удари авіації ЗСУ завдавалися на кількох напрямках

7 червня 2022, 10:45 comments1043
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська авіація продовжує завдавати ударів по живій силі та техніці окупантів. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українська авіація завдала потужних ударів по логістичним центрам, складам ПММ, живій силі та техніці росіян.

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як розповіли в Командуванні ЗС ЗСУ, вчора (6 червня) група штурмовиків та бомбардувальників Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала вогневих ударів по окупаційних військах на кількох напрямках.

"Знищені бойові броньовані машини, до двадцяти чоловік живої сили противника, уражені логістичні центри та склади з паливно-мастильними матеріалами", — повідомляє Командування Повітряних сил.

Крім того, минулої доби підрозділам протиповітряної оборони вдалося збити два російські безпілотники "Орлан-10".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у британській розвідці назвали новий напрямок удару російських військ на Донбасі. У Міноборони Британії вважають, що Росія за 100 днів війни не досягла жодної стратегічної мети.

Читайте також про те, що формула Ермака-Макфола : у чому вона полягає. Скільки росіян підпадають під персональні санкції відповідно до напрацювань групи Єрмака-Макфола.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що ЗСУ продовжують тиснути : окупантів вибили з ще одного населеного пункту на Херсонщині. Як заявив радник голови ВП, це була не панічна втеча, а маневр.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   Кабмін уже готує рішення: яка мова в Україні може набути особливого статусу. Наразі Кабінет Міністрів опрацьовує відповідну законодавчу ініціативу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини