Українців попередили, що наступний тиждень може бути дуже важким: подробиці

Російські війська наступного тижня можуть влаштувати нові теракти

Росіяни наступного тижня можуть знову обстрілювати українські енергетичні об'єкти. Відтак, людей просять зробити запас води, їжі, подбати про зарядку телефона та павербанку та і знайти найближчий "Пункт незламності". Таку заяву зробив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Наступний тиждень може бути дуже важким. Росіяни планують нові теракти проти об’єктів енергетики", - повідомив Давид Арахамія.

Політик розповів, що екстрені служби та представник влади опрацьовують різні сценарії, проведено чимало тренувань, аби відпрацювати дії енергетиків і критичної інфраструктури. Він наголосив, що "кожен знає, що має робити".

"Ми готуємося. Готуються військові. І ми закликаємо кожного додатково подбати про себе та свої родини. Зробіть запас води, їжі тривалого зберігання, зарядіть телефони і павербанки, дізнайтеся, де найближчий "Пункт незламності". Ми обов‘язково вистоїмо, переможемо та змусимо Росію за все заплатити", - написав Арахамія.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні третина західної зброї потребує ремонту. Одна з країн ЄС погодилась ремонтувати зброю у себе. Збройні сили Україні кожного дня випускають 5-6 тисяч снарядів по російських позиціях. Переважно для цього використовується військова техніка з США та від інших союзників України. Така інтенсивна експлуатація потребує постійного ремонту техніки. Одна з країн ЄС погодилась створити пункти ремонту на своїй території. Видання посилаючись на адміністрацію в Києві та Вашингтоні стверджує, що зброя яка потрапила в Україну перебуває в інтенсивному користуванні. Тому Пентагон за сприяння Польщі організував пункт ремонту західної зброї, що постачається в Україну.