Удару по "Охматдиту": у Москві зробили цинічну заяву

8 червня Росія завдала кілька ракетних ударів по Україні. Було використано 40 ракет різних типів.

У Москві заявили про ракетний удар по містах України, нібито у відповідь на український обстріл об'єктів енергетичної інфраструктури в Росії.

Про це повідомили у російському міністерстві оборони.

"Вранці у відповідь на спроби завдання збитків об'єктам російської енергетики та економіки завдано групового удару по об'єктах військової промисловості України та авіаційних баз ЗСУ, мети удару досягнуто", - заявили у військовому відомстві.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в ОП сказали, на що розраховував Путін, знищивши лікарню "Охматдит". Після удару по лікарні "Охматдит" голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Росія здійснює геноцид і хоче вбивати українських людей і дітей. При цьому він переконаний, що росіяни намагаються залякати світ перед самітом НАТО. На його переконання, кремлівський диктатор Володимир Путін розуміє тільки силу.

Відомо, що осійські терористи вдарили по лікарні "Охматдит", де проходять лікування важкохворі діти. При цьому відомо, що під завалами можуть знаходитися люди.

Також "Коментарі" писали про те, що орки влаштували жах для Києва перед самітом НАТО. Росія сьогодні влаштувала справжній терор українським містам. Наприклад вдарила по Кривому Рогу, станом на зараз відомо про десять загиблих і понад три десятки поранених, серед них десять у важкому стані. І цифри продовжують змінюватися.

Окрім того, після цього удару політологи додали, що говорити з терористичною Росією про мир немає змісту. "Мир із Росією? Мирний договір із Путіним? Перемир'я із терористами?" — пише у Фейсбуці політтехнолог Олег Постернак, коментуючи удар по "Охматдиту".

До речі, як відзначив нардеп Володимир Ар’єв на місці лікарні "Охматдит" ніколи не було військових обʼєктів. За часів совєтів там теж була дитяча лікарня.