Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ударна авіація ЗСУ завдала ракетно-бомбових ударів по позиціях окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ударна авіація ЗСУ завдала ракетно-бомбових ударів по позиціях окупантів: подробиці

У небі над Україною збито 9 БПЛА оперативно-тактичного рівня

9 червня 2022, 11:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська бойова авіація продовжує завдавати ударів по супротивнику. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних Сил України у соціальній мережі Facebook.

Ударна авіація ЗСУ завдала ракетно-бомбових ударів по позиціях окупантів: подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як стало відомо, протягом минулої доби (8 червня) ударна авіація ЗСУ знову завдала ударів по позиціях окупантів.

"Знищено не менше десяти одиниць бойової броньованої техніки та близько двох десятків рашистів", — командування ЗС ЗСУ.

А 7 червня ударна авіація під прикриттям винищувачів знищила близько восьми одиниць техніки, вразила склади паливно-мастильних матеріалів, склади боєприпасів та живу силу ворога.

Крім того, зенітні війська Повітряних сил збили два безпілотні літальні апарати оперативно-тактичного рівня "Орлан-10". Ще сім таких безпілотників знищила протиповітряна оборона Сухопутних військ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   статус кандидата в члени ЄС для України: які нюанси і чи вирішиться Європа. Експерти розповіли, чого очікувати від ЄС щодо надання статусу кандидата для України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українські розвідники та артилеристи зірвали план супротивника, який намагався вдарити у фланг ЗСУ (ФОТО). Бронетехніка окупантів знищено, а тим, кому вдалося вижити, відступили. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Україна почала отримувати перші транші від США із виділених 40 млрд доларів: подробиці. Україна отримала від США мільярд доларів у рамках фінансової допомоги. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що нескінченний караван смерті : у Маріуполі під завалами знаходять сотні тіл. В окупованому росіянами Маріуполі продовжуються розбір завалів багатоповерхівок. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини