Удар ЗСУ по мосту Каховської ГЕС: з'явилися перші кадри (ВІДЕО)

Військова техніка росіян цим мостом не проїде

Після того, як ЗСУ вдарили по мосту Каховської ГЕС, 10 серпня, стало відомо, як він виглядає. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram-каналі Supernova+, який опублікував відео.

"Міст під вогневим контролем ЗСУ. Перші кадри після удару ЗСУ мостом Каховської ГЕС", - йдеться у повідомленні під відео.

Також у повідомленні йдеться, що тепер військова техніка росіян цим мостом не проїде, а "маршрутка може проскочити".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ вдарили ще по одному мосту у Херсонській області. Українська армія завдала точного удару по окупованій території Херсонської області. Зокрема, по мосту поблизу Каховської ГЕС. Про це йдеться у повідомленні оперативного командування "Південь" у Facebook. Завдавши прицільного удару українські військові знищили транспортно-логістичні шляхи росіян. Тепер міст у районі Каховської ГЕС став абсолютно непридатним для використання, і окупанти не зможуть по ньому перекидати з анексованого Криму техніку та боєприпаси. Зазначимо, раніше в Міноборони України повідомили, що найуразливішим місцем Росії в Херсонській області є жива сила та скупчення військової техніки. ЗСУ ставлять за мету удари по цих військових цілях, щоб у результаті зробити ворога повністю беззахисним.

Також "Коментарі" писали про те, що у Мережі з'явилися фото наслідків потужного "куріння" окупантів у Новоолексіївці. У тимчасово окупованій Новоолексіївці (Херсонська область) на позиціях окупанта пролунали вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України. Так, за даними СтратКому ЗСУ, в окупованій Новоолексіївці було знищено ворожу техніку та боєприпаси.