Удар Росії по центру Харкова: кількість загиблих та поранених зросла

Відомо вже про мінімум 5 загиблих та 7 поранених

Російські загарбники завдали прицільних ударів по центральних районах Харкова, загинуло щонайменше четверо людей, ще четверо поранені. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Внаслідок обстрілу центральної частини Харкова загинуло щонайменше 4 особи, ще 4 поранені. Інформація уточнюється", - написав він.

За уточненою інформацією мера Терехова, відомо вже про 5 загиблих та 7 поранених.

Раніше Синегубов повідомив, що російські окупанти обстріляли центральні райони Харкова, щонайменше одну людину поранено.

Мер Харкова Ігор Терехов, у свою чергу, заявив, що у місті, попередньо, 8 "прильотів".

"Артилерійський обстріл центральної частини міста. Попередньо, вісім прильотів. Досить великий квадрат. Поки що знаємо про пожежу в одному з улюблених місць відпочинку харків'ян. Прилетіло і в ще одне місце відпочинку - вибито вікна у прилеглих будинках", - повідомив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" - українські сили розпочали активний поступ на південному напрямку. Це підтвердив у зверненні і президент Володимир Зеленський, наголосивши, що військово-політичне керівництво не розкриватиме своїх подальших планів (логічно для війни). Про що говорить такий перебіг ЗСУ? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.