У ЗСУ відреагували на вибухи в Джанкої і натякнули, що росіянам час збирати валізи

У ЗСУ попередили, що вибухи в Джанкої не останні, далі буде більше

Знищення російських ракет на території тимчасово окупованого Криму може стати ще одним сигналом для російських загарбників, що настав час виводити свої війська. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявила прес-секретар прес-центру ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

"Джанкою – це вузлова станція. І ще на початку повномасштабного вторгнення говорилося, що поразка логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити у Криму. Зараз курс вказано чітко, що їм залізницею вже необхідно виїжджати", – зазначила. Наталія Гуменюк.

На її думку, росіяни спробують інформаційно перекрити новину про знищених у Джанкої "Калібрах", бо це сильний удар по їхньому іміджу. Довгий час росіяни вважали, що в Криму їм нічого не загрожує і немає причин вважати, що невдовзі буде дуже голосно. Тепер вони намагаються розібратися, чому їхні плани руйнуються.

Наталія Гуменюк вважає, що окупаційне керівництво Криму продовжить працювати по-старому і розповідати про ефективну роботу ППО.

Крім того, Гуменюк розповіла, що зараз росіянам нема чим покращити протиповітряну оборону, бо санкції дуже суттєво впливають на військово-промисловий комплекс Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" - головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що внаслідок нічних вибухів у Джанкої (тимчасово окупований Крим) було знищено залізничний потяг із крилатими ракетами "Калібр". Про що говорить дана інформація (за деякими даними, у хід пішли безпілотники)? Чи випадково цей удар збігся з російсько-китайськими переговорами у Москві? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.