У ЗСУ назвали один із напрямків, де росіяни намагаються контратакувати

Ворог також дещо зменшив застосування авіації на цьому напрямі

Цими днями на Таврійському напрямку дещо знизилася активність бойових дій. Незважаючи на це, окупаційні війська намагаються вести локальні контратаки, проте ці спроби безуспішні. Як передає портал "Коментарі", спікер об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

"В районі Верхового ворог намагався контратакувати, в районі Старомайорського. Продовжує своїх намагання безуспішні в районі Мар’їнки. Біля Авдіївки на даний час ми ворога заспокоїли", - розповів Олександр Штупун.

Спікер наголосив, що під час цих контратак росіяни втрачають значну кількість техніки та особового складу.

Олександр Штупун додав, що противник також дещо зменшив і застосування авіації на цьому напрямку. Представник прес-центру бачить кілька причин, через які росіяни вдаються до таких дій. Першою з них є зменшення кількості боєприпасів, склади з якими активно знищують українські захисники.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубинець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.