У ЗСУ назвали напрям, де знищили понад сотню окупантів із технікою

За останню добу втрати ворога на Таврійському напрямку становили 307 осіб

На Таврійському напрямку українські захисники за добу знищили 114 російських загарбників. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський.

"Загалом, за минулу добу ворог 26 разів атакував наші позиції і здійснив 780 обстрілів, завдав один ракетний та 21 авіаудар. Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського спрямування протягом доби виконали 1 тис. 527 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога склали 307 осіб (безповоротні – 114, поранені – 187, полон – 6)”, – йдеться у повідомленні.

Також, за його словами, на цьому напрямі ЗСУ знищили 59 одиниць військової техніки противника.

Зокрема, як уточнив командувач, один танк, 13 ББМ, 6 артилерійських систем та мінометів, один ПТРК, два ЗПГ, 30 БПЛА, шість одиниць автомобільної техніки.

"Також було знищено три склади боєприпасів ворога", - додав Тарнавський.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія продовжує лякати Україну ядерною зброєю, завдавати масованих ракетних і дронових ударів, зачіпаючи іноді навіть територію країн НАТО, на що ті зачиняють очі. Секретар РНБО України Олексій Данілов фактично звинуватив західних політиків у тому, що їхня політика поступок РФ, відсутність жорсткості призвели до широкомасштабної війни, яка другий рік триває в Україні. Про що говорять дії Заходу зараз, коли йде 561-й день відкритої російської агресії проти України? Як змінювалася/може змінитись позиції зарубіжних партнерів нашої країни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.