Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського засумнівалися у психічному здоров'ї Лаврова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського засумнівалися у психічному здоров'ї Лаврова

Подоляк показав наслідки обстрілів "військових цілей" РФ в Україні

30 травня 2022, 12:54 comments2467
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відповів на заяву міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова щодо "військових цілей" в Україні. Подоляк також показав, на що перетворюються міста та села після обстрілу російських військ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Подоляка у Twitter.

У Зеленського засумнівалися у психічному здоров'ї Лаврова

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Михайло Подоляк зазначив, нерідко від спікерів Кремля, зокрема від головного дипломата Росії Сергія Лаврова можна почути заяви про те, що російські війська не обстрілюють цивільні об'єкти в Україні, а завдають ударів виключно з воєнних цілей. Виходячи з такої заяви, правильно було б Всесвітній організації охорони здоров'я створити міжнародний психіатричний консиліум. Він має зайнятися тими заявами, які озвучують офіційні особи Росії, бо є всі загрози, що у світі може поширитись новий вірус.

За словами Подоляка, найкраще підтверджує те, що сказане російськими спікерами розходиться з реальністю фото наслідків атак по житлових районах в українських містах. Радник голови ОП вважає, що це зайвий доказ того, що російські військові обстрілюють мирних громадян України.

Варто зазначити, що Лавров в одному з недавніх своїх інтерв'ю вкотре сказав, що відбувається в Україні не війна, а саме спецоперація. Цей термін, за словами Лаврова, пояснюється тим, що російським військам заборонено завдавати ударів по мирним цивільним об'єктам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський на передовій: навіщо потрібен візит на Харківщину – про що нове звернення президента.

У Зеленського засумнівалися у психічному здоров'ї Лаврова - фото 2

Зруйнований будинок

У Зеленського засумнівалися у психічному здоров'ї Лаврова - фото 3

Дитина на тлі зруйнованого будинку

У Зеленського засумнівалися у психічному здоров'ї Лаврова - фото 4

Наслідки авіаудару




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини