У Зеленського відреагували на вибухи на Кримському мості

Представник президента Михайло Подоляк прокоментував ситуацію з інцидентом на Кримському мості та заявив, що такі конструкції недовговічні.

Речник Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на нічні вибухи на Кримському мості. За його словами такі конструкції, як Кримський міст недовговічні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

Михайло Подоляк вказує, що Кримський міст є незаконною спорудою, яка була побудована окупаційною владою РФ і тепер використовується як логістичний шлях для російської зброї. За словами речника ОП такі конструкції недовговічні.

"Будь-які незаконні конструкції, що використовуються для доставки російських інструментів масових убивств, недовговічні. Незалежно від причин руйнування", - заявив Подоляк.

Нагадаємо, що близько четвертої години ночі відбулась серія вибухів на Кримському мості, що з’єднує незаконно анексований півострів Крим з російською материковою частиною. В наслідок вибухів було пошкоджено дорожнє полотно мосту, а рух автомобільних транспортних засобів зупинено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про істеричну реакцію росіян у соціальних мережах після підриву Кримського моста. Росіяни вважають, що Кремль знову буде "терпіти" та не зможе дати відповідь на вибухи. Інші ж заявляють про перехід "червоних ліній" та закликають керівництво РФ атакувати Україну.

Також "Коментарі" писали, що Служба безпеки України офіційно прокоментувала вибухи на Кримському мості, зазначивши, що з "цікавістю" спостерігає за падінням путінського режиму. Своєю чергою керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк вважає, що вибухи на Кримському мості можуть бути провокацією росіян.