Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, скільки щодня гине українських військових, назвавши головну причину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, скільки щодня гине українських військових, назвавши головну причину

Втрати українських військових зараз становлять від 100 до 200 осіб на день

10 червня 2022, 07:15
Поділіться публікацією:

Гаряча фаза війни в Україні триває, і українська армія в боях із окупантами щодня втрачає від 100 до 200 своїх воїнів. Як передає портал "Коментарі", про це в Newshour BBC World Service розповів радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, скільки щодня гине українських військових, назвавши головну причину

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Радник голови ОП уточнив, що такі втрати ВСУ мають своє пояснення. Занадто великий паритет у можливостях українських та російських військових. І багато життів українських героїв можна було б зберегти, якби Захід чув Україну, чув її заклики надати якнайшвидше сучасне озброєння, зокрема, найпотужніші артсистеми, використання яких могло б завдати максимальної шкоди ворогові і вберегти українських захисників від загибелі на полі бою. .

За словами Михайла Подоляка, Україна також дуже потребує ракетних систем. Якщо Київ отримати 300 ракетних систем, тоді на полі бою сили буду приблизно рівними і Україна зможе наносити прицільний вогонь по противнику, вибиваючи його зі своєї території та звільняючи українські міста та села.

Також Подоляк висловив свою особисту думку, що поки на полі бою Росія не зазнала поразки, поки не почала відступати, ні про який діалог, де можна досягти розуміння та компромісу, і мови бути не може. Москва і далі намагатиметься окупувати якнайбільше української землі, розуміючи, що Захід зволікає з поставками сучасного озброєння і можна й надалі безкарно вбивати українців, як на полі бою, так і в мирних містах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — санкції Зеленського проти Путіна: експерти розповіли, що це означає, чи можна тепер про переговори з Росією забути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини