Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, що насторожує у "партії Навальних" та опозиції в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, що насторожує у "партії Навальних" та опозиції в Росії

Михайло Подоляк вважає, що російська опозиція не має жодної перспективи перехопити владу Росії

11 березня 2024, 07:50
Поділіться публікацією:

Крім дисидентів і мігрантів Росії, які чітко висловили свою антивоєнну позицію, інші партії РФ не окреслили своє ставлення, у тому числі і ліберальний союз Навальних. Сьогодні російська опозиція не має жодної перспективи перехопити владу Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі телемарафону зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, що насторожує у "партії Навальних" та опозиції в Росії

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Немає російської опозиції, є російський дисидентський рух, який ні на що не впливає і не прагне. Треба усвідомити, що росіяни не готові додумати, як побудувати інфраструктуру, що призведе до повалення авторитарної влади Путіна", — сказав радник.

Він зазначив, що єдина перспектива — це українські збройні сили, що завдають тактичних поразок, внаслідок чого розсіюється міф про "велич Російської Федерації" і починаються аж ніяк не революційні процеси. Чи братиме в них участь Юлія Навальна – невідомо. Вона досі не висловила чіткого ставлення до війни Росії проти України та масових вбивств українських громадян. Зараз Україна бореться з Путіним на полі бою, а російська опозиція – дисидентські соціальні мережі, де промовляє, як потрібно легалізувати вибори 17 березня в РФ.

"Для мене це виглядає вкрай дивно і непорівнянно. Проте є приклади та ефективної роботи російських опозиційних рухів. Це легіон "Свобода Росії" та РДК. Вони чітко кажуть, що тільки зброя допоможе вирішити питання існування вертикалі Путіна, все інше – це фікція", – додав радник.

За словами Подоляка, Росія не матиме внутрішнього тиску, незважаючи на смерть Навального: "ніхто не вийде на вулицю і не скаже про обнулену політичну конкуренцію, кримінальні злочини, вбивства опонентів у в'язницях, адже росіяни не готові до жорсткого протистояння, а це означає, що вони зацікавлені у гуманітарному тиску на Путіна”.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи залишилися в Росії сили, здатні вдарити по режиму Путіна: що може зробити Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини