Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського підтвердили, що Україна вдарила по угрупованнях ворога у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського підтвердили, що Україна вдарила по угрупованнях ворога у Криму

Олексій Арестович відповів, чи вважають США Крим українським, коли говорять про далекобійні РСЗВ

3 червня 2022, 07:50 comments16088
Поділіться публікацією:

За час повномасштабної війни ЗСУ вже завдавали удару по угрупованням російських військ, які базуються в окупованому Криму. Ці бомбардування були дуже вдалими. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Politeka" розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович, висловлюючись щодо того, чи була заборона від США завдавати ударів по анексованому Криму, як і по іншій території Росії.

У Зеленського підтвердили, що Україна вдарила по угрупованнях ворога у Криму

Крим. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович упевнений, перш ніж погодитись на передачу ЗСУ важкого озброєння, союзники України не ставили умову – не атакувати Крим. Саме тому є велика ймовірність того, що українські захисники завдадуть ударів по російським військам у Криму, адже звідти виступають основні сили, які потім атакую інші південні регіони країни.

За словами радника голови ОП, Вашингтон неодноразово вже повторював, що Крим – це Україна і це не просто політична заява. Американці скрізь підтверджують цей факт. Тому за можливості ЗСУ зможуть атакувати ворога на своїй території українського Криму. Адже це територія України, а чи не Росії.

На підтвердження своїх слів Арестович розповів, що бомбардування накопичення ворожих військ у Криму за час цієї повномасштабної війни вже були, але про них поки що не говорили публічно. Радник голови ОП додав, що ці атаки української армії були дуже успішними та досягли своєї мети.

Також Олексій Арестович спрогнозував, що незабаром настане час, коли західні союзники почнуть постачати в Україну ракети з дальністю стрілянини до 300 км.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США обіцяють "сюрпризи" для росіян, але у Зеленського все ще тримають інтригу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Соня

3 червня 2022, 09:32

"До цього часу не говорили публічно". А тепер Арестович говорить. Для чого?

Ігор

3 червня 2022, 08:40

Рашисти б'ють по нашій території і нам дозволили тільки по своїй. Як в Афганістані - історія повторюється. Православному УПА-талібану дозволили бути у кріпацтві та грати роль багаторічного м'яса по ослабленню Імперії Зла - до останнього українця. Зе-різник погодився. А от на Москву, перетворювати Кремль на Маріуполь - не можна.

Yur

3 червня 2022, 08:35

"наносить удары по аннексированному Крыму, как и по другой территории России." У вас уже Крым территория россии ???


Новини