Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського озвучили завдання "мінімум" та "максимум" у війні проти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського озвучили завдання "мінімум" та "максимум" у війні проти РФ

За словами радника голови ОП Подоляка, Україна воюватиме до поразки РФ

13 червня 2022, 11:27 comments2478
Поділіться публікацією:

У війні, яку розв'язала Росія проти України, офіційний Київ має також свої цілі, які мають бути досягнуті, перш ніж буде підписано мирну угоду. Як передає портал "Коментарі", про ці цілі в інтерв'ю білоруському виданню "Дзеркало" розповів радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського озвучили завдання "мінімум" та "максимум" у війні проти РФ

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник голови ОП нагадав, що президент України Володимир Зеленський уже неодноразово озвучував завдання "мінімум" у цій війні. Вона полягає в тому, що російські війська мають відійти до тих позицій, які вони обіймали до 24 лютого. Якщо це буде зроблено, то може бути відновлено переговорний процес, де буде обговорено всі проблеми, які турбують як російську, так і українську сторони. Є й завдання "максимум", яке полягає в тому, що має бути відновлено повністю територіальну цілісність України, включаючи анексований Крим та окуповану частину Донбасу.

Також завдання "максимум" включає програш Росії та її трансформація. Якщо ж не буде капітуляції Росії, то залишатиметься ризик, що через пропагандистський чад Росія може зробити чергову спробу вторгнення в Україну.

При цьому Михайло Подоляк зазначив, що прогнози завершення війни робити неможливо, тому що протистояння продовжуватиметься доти, доки російські військові не підуть з території України. Радник глави Офісу президента зазначив, що Україна не готова платити таку ціну, як Росія, коли в день гине величезна кількість людей, бо для України ці люди є "золотим активом". Саме тому влада постійно шукає механізм, який зменшить нашу ціну у цій війні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — фронт просунувся від 5 до 10 км: ЗСУ ведуть наступ на двох напрямках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 червня 2022, 11:39

До останнього українця. Наш Зе-Асад вже вирішив долю України. Всі ці міста стануть Алепо, Грозним, Маріуполем. Але в останню мить, коли м'ясо закінчиться, він з УПА-верхівкою втече або піде на угоду з дияволом. Як Азов.

Андрей

13 червня 2022, 11:35

А этот Пидаляк не сообщил, когда его посадят вместе с Зеленским за слив Украины на начале войны ?


Новини