У Зеленського назвали 4 причини, чому наступ ЗСУ продовжиться навіть узимку

В Офісі президента підтвердили, що зима не зупинить наступ ЗСУ

Є щонайменше чотири причини, чому Україна не збирається "заморожувати" контрнаступ узимку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю радника глави Офісу президента Михайла Подоляка виданню "Der Standard".

Михайло Подоляк зазначив, що на сьогоднішній день Україна не бачить абсолютно жодних причин, щоб зупинити наступ на всіх ділянках фронту.

Подоляк зазначив, що перша причина полягає в тому, що зупинка української армії дозволить Росії виграти дорогоцінний час. Москва зможе не лише підготувати нові війська, а й перекинути їх на територію України. Друга причина, чому зупинки контрнаступу не буде, Україна хоче припинення війни, яка йде сьогодні на всіх фронтах, тому українські захисники планомірно звільнятимуть свої території – у Луганську та на Запоріжжі. Третій момент – російська армія є вкрай деморалізованою, особливо це помітно після того, як Росія втратила Херсон. Ну і четверта причина, чому наступ ВМСУ продовжиться, полягає в тому, що західні союзники не повинні втратити віру в Україну, не встигнути втомитися від війни, поки ще не звільнено всіх земель. Їхня допомога має тривати.

Радник голови ОП підкреслив, що про переговори немає сенсу говорити, поки Росія повністю не програла у війні. Переговори можуть відбутися лише тоді, коли Росія програє.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Зеленський у Херсоні: президент розповів, чому приїхав (ФОТО).

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить те, що відбувається на Херсонщині – де ще очікується "жест доброї волі" окупантів.